Generelle firma oplysninger

X-TREME v/Morten Bjerregaard Jensen

Kolt Østervej 12,

8361 Hasselager.

CVR nr. 25330404

Mail: bjerregaard@oncable.dk

Telefon: +45 6016 4420


Betalingskort

www.Hundesaks.dk  webshop modtager betaling med følgende korttyper:


Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro.

Bemærk vi modtager ikke "Dankort"!

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.Hundesaks.dk 

Når du betaler med ovennævnte kort vil betalingen først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Sikkerhed ved kortbetaling

Ved betaling med betalingskort i www.Hundesaks.dk webshop vil alle dine kortoplysninger blive krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Hvis du betaler med betalingskort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.


Bankoverførsel

Du kan også vælge betaling via bankoverfførsel til:

Nordea Bank
Reg nr.                 2316
Konto nr.             8128 620 991
IBAN                     DK4620008128620991
Swiftadresse       NDEADKKK

Bemærk, at ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.


Forsendelse

Ordrer sendes med Post Danmark og sendes altid med pakkepost. Track-and-trace nr. fremsendes per mail. Der pålægges leverings omkostning per forsendelse efter nedenstående skema.


Leveringspriser

Køb i Danmark over 500,00 kr. leveres fragtfrit

Køb i udland leveres fragtfrit efter nedenstående priser 

Alle priser er skrevet inklusiv moms.


Land


Pris for levering


Gratis levering ved køb over

Danmark med omdeling 

59 DKK

500 DKK

Sverige

130 DKK

2.400 DKK

Norge

150 DKK

2.400 DKK

Finland

150 DKK

2.400 DKK

Færøerne

220 DKK

2.900 DKK

Resten af Europa

200 DKK

2.900 DKK

Grønland max. 5 kg

340 DKK

3.200 DKK
Leveringstid

Ved bestilling må der forventes en leveringstid på mellem 1-2 arbejdsdage, hvilket fremgår ved de enkelte produkter. Hvis varen ikke er på lager, vil du hurtigst modtage en mail herom . Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan tage 2 dage. www.Hundesaks.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.


Rettidig levering

Rettidig levering forudsætter, at Post Danmark overholder sin dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevene leverancer, fremsender vi, som service, en ny leverance uden beregning.


Fortrydelse af varekøb

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler med os.

Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare er i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved fremsendelse af mail til bjerregaard@oncable.dk, ved telefonisk kontakt på +45 32184420, eller ved at benytte og fremsende standard fortrydelses formularen (se nederst på denne side). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Fortrydelsesret på tjenesteydelser - slibning

Du har 14 dages fortrydelsesret på slibning af sakse. Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelses frist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde der allerede er leveret.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større inventar, som stole, arbejdsborde etc.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK. Det anbefales dog at tjekke prisen på www.postdanmark.dk


Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Returnering i forbindelse med fortrydelse af køb

Returner varen til:

Hundesaks.dk
Kolt Østervej 12

8361 Hasselager

Mærk pakken ”FORTRYDELSE” og vedlæg venligst kopi af faktura samt fortrydelsesformular. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


Standard fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Til:
Hundesaks.dk
Kolt Østervej 12,
8361 Hasselager
bjerregaard@oncable.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

(kun underskrift hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:


Reklamation

Hundesaks.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hundesaks.dk indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation. Ombytning eller kreditering efter aftale. I forbindelse med reklamations sager afholder Hundesaks.dk returnerings omkostninger i rimeligt omfang. Er reklamationen uberettiget, påhviler fragtomkostningerne kunden.

Vi lægger vægt på, at reklamationer behandles så hurtigt og smidigt som muligt. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du i første omgang kontakte os via info@Hundesaks.dk og beskrive årsagen til reklamationen samt vedhæfte en kopi din faktura.

Hvis du ikke er tilfreds med en tjenesteydelse købt hos os (slibning af sakse) kan du kontakte os på telefon +45 6016 4420 eller per mail bjerregaard@oncable.dk Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.


Returnering i forbindelse med reklamation

Ved returnering sendes varen til:

Hundesaks.dk
Kolt Østervej 12

8361 Hasselager

Ved returnering af reklamation mærkes pakken ”REKLAMATION” vedlagt kopi af forudgående korrespondance samt kopi af faktura. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Der kan dog anvendes en anden betalingsmåde såfremt du udtrykkeligt har indvilget heri.


Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til X-Treme. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsensvej 33,
2500 Valby
www.forbrug.dk


Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos X-Treme v/Morten Bjerregaard Jensen (CVR 25330404) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Disse oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos X-Treme v/Morten Bjerregaard Jensen (CVR 25330404) har du altid ret til at føre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: bjerregaard@oncable.dk


Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende og institutioner

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende og institutioner. Der kan dog laves aftale om fortrydelse, såfremt denne aftale indgås max. 2 dage efter modtagelse af varen. Kontakt os på 6016 4420 for aftale.

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Hundesaks.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt.

Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.